Du er nå inne i den nye versjonen av SAMKOS WEB-portal, versjon 1.1.   Digitaliserings- og IKT-kontoret minner om at denne løsningen også er tilgjengelig på mobil og nettbrett.

Intern introduksjonskurs til office365

Dette er et kurs utarbeidet av Bodø Kommune.

Gå til side

Ved å følge linken over vil du komme til SMART-portalen. Du gjør følgende steg:

  1. Logg deg på SMART-portalen.
  2. Velg «Finn kurs» i menyen til venstre.
  3. Søk etter «Intro»
  4. Velg «Introduksjonskurs til Office 365»
  5. Meld deg på via knappen nede til høyre » Meld meg på dette kurset»

———————————————————————–

OBS!!! Dette kurset er også tilgjengelig for samarbeidende kommuner i Salten (Røst, Hamarøy, Rødøy) ved å bruke denne linken: Introduksjonskurs Office365

 

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.