Du er nå inne i SAMKOS WEB-portal, versjon 2.0. Denne versjon knytter deg opp mot Tietoevry som er Bodø Kommunes nye driftsleverandør.

Intern introduksjonskurs til office365

Dette er et kurs utarbeidet av Bodø Kommune.

Gå til side

Ved å følge linken over vil du komme til SMART-portalen. Du gjør følgende steg:

1. Logg deg på SMART-portalen.
  2. Velg «Finn kurs» i menyen til venstre.
  3. Søk etter «Intro»
  4. Velg «Introduksjonskurs til Office 365»
  5. Meld deg på via knappen nede til høyre » Meld meg på dette kurset»

———————————————————————–

OBS!!! Dette kurset er også tilgjengelig for samarbeidende kommuner i Salten (Røst, Hamarøy, Rødøy) ved å bruke denne linken: Introduksjonskurs Office365