Du er nå inne i den nye versjonen av SAMKOS WEB-portal, versjon 1.1.   Digitaliserings- og IKT-kontoret minner om at denne løsningen også er tilgjengelig på mobil og nettbrett.

Tilbakestilling av passord

Her kan du via en selvbetjent løsning, opprette et nytt passord.

 

  1. Gå inn på nettsiden: https://bodopassord.ondni.com/
  2. Identifiser deg med å logge inn med BankID.
  3. Velg din brukerkonto og fortsett.
  4. Lag et godt passord ihht. kravene som er opplistet.

Tips:

  • Bruk en frase, eller setning fra en favoritt sang eller dikt:
    • Eks. diktet «Nordland» av Knut Hamsun:
      • Du stejlbratte fjeld!
        • Over 10 tegn
        • Mellomrom og utropstegn er «spesialtegn»
        • Første bokstav er STOR
        • Årstall på slutten forteller deg når du sist skiftet passord
        • Frasen kan gjenbrukes, der «fjeld» kan byttes ut med tjeneste:
          • Du stejlbratte Bodø22  (For min Bodø-konto) 😂
          • Du stejlbratte Facebook22
          • Du stejlbratte AN22  (For min aID)
          • Du stejlbratte CGM22
          • osv…

Mer info:

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.