Du er nå inne i den nye versjonen av SAMKOS WEB-portal, versjon 1.1.   Digitaliserings- og IKT-kontoret minner om at denne løsningen også er tilgjengelig på mobil og nettbrett.

Systemoversikt

Oversikt over alle tilgjengelige (fag) applikasjoner med kontaktperson.

Her finner du Systemoversikt fra DigiOrden.  (PDF-format)

Her finner du Systemoversikt fra DigiOrden.  (Excel-format)

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.