Du er nå inne i den nye versjonen av SAMKOS WEB-portal, versjon 1.1.   Digitaliserings- og IKT-kontoret minner om at denne løsningen også er tilgjengelig på mobil og nettbrett.

Visma Flyt Skole

Her finner du informasjon om bruk av Visma Flyt Skole for Rødøy kommune.

Fra uke 25-26 vil Rødøy kommune ta i bruk Visma Flyt Skole. Her har vi samlet en del resurser som kan være til hjelp.

Innlogging

Opplæring

App

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.