Tilgang til e-post

Her finner du din e-post.

Digitaliserings- og IKT kontoret i Bodø migrerer nå det som gjenstår av kontoer på gammel e-post-løsning i Rødøy kommune, over til en mer moderne løsning i sky.

Fra fredag 25. mars finner du e-post og office-programvare i nettleser gjennom nettstedet www.office.com. I tillegg vil de fleste måtte legge inn e-post på mobil på nytt igjen om de ønsker å ha den der.

1. Gå inn på nettsiden www.office.com
  2. Logg inn med ditt brukernavn fornavn.mellomnavn.etternavn@rodoy.kommune.no og passord, dersom dette ikke fungerer kan det hende at din konto bruker formen fornavn.etternavn@rodoy.kommune.no.

Mer informasjon: