Sikker utskrift

På enkelte kopimaskiner/skrivere vil man kunne bruke sikker utskrift.

Når du har fått din PC re-tanket, så vil du kunne velge printeren BK Print på UNIFLOW.bkad.local. Deretter går du til en av skriverne nevnt nedenfor, og logger deg på med din brikke/adgangskort, og får ut dine utskrifter.

Første gangs utskrift, krever at du registrerer brikke/adgangskort på en av disse skriverne. Dette gjelder kopimaskinene:

• Rådhuset: Canon c165, blir endret torsdag 31. mars.
  • Alderstun omsorgssenter (mer presis beskrivelse vil bli lagt inn her)
  • Rødøya omsorgssenter (mer presis beskrivelse vil bli lagt inn her)

Oppskrift følger nedenfor:

Sveip brikke/kort over kortleser.
Skjerm for registering av kort vil da vises.
Skriv inn ditt brukernavn og passord, eks. 110a-12345678

Velg logg inn, og ditt kort er nå registrert, og du er klar for å sende utskrift til felles utskriftskø som heter BK Print på UNIFLOW.bkad.local (sett den gjerne som standardskriver under enheter og skrivere).

Dine utskriftsjobber vil vises som en liste, og du trykker bare på Skriv ut + slett for å starte dine utskrifter.

Alle jobber sendes som standard i sort/hvitt men du kan enkelt endre på PC når du skal skrive ut.

For skanning til e-post trykker du bare på Skann og send og Skann til meg selv. Så vil skannet bli sendt til din e-post.