Du er nå inne i SAMKOS WEB-portal, versjon 2.0. Denne versjon knytter deg opp mot Tietoevry som er Bodø Kommunes nye driftsleverandør.

Oppretting av Teams

Rettighetene for opprettelse av teams er begrenset til et utvalg personer som har fått opplæring.

Rettighetene for opprettelse av teams er begrenset til et utvalg personer som har fått opplæring.
Dette fordi ethvert team legger beslag på ressurser i systemet samt for å kunne holde kontroll på at systemet benyttes i henhold til hensikt og retningslinjer.

De som har rettigheter i dag er brukere som har fått ekstra opplæring (herunder superbrukere rundt om samt IKT-veiledere).
De fleste som har behov for teamsgrupper gjør dette ved å sende en bestilling til office365@bodo.kommune.no der forespørslene behandles fortløpende.
-Forespørsler må inneholde forslag på navn, kort beskrivelse av formål samt hvem som skal være eier av teamet.

For skole så kan vi vurdere å gi dette til utvalgte personer (f.eks rektor eller IKT-veileder) der de får tilsendt en beskrivelse fra meg med med krav til navnestandard osv.
Lærere og andre, bes først ta kontakt med sin interne IKT-veilder om detet kan løses av vedkomne, før det sendes henvendelse til adressen ovenfor.

Vi jobber med å finne en mer selvbetjent løsning som tar høyde for en gitt navnestruktur, men per nå har vi ikke fått etablert en fungerende løsning.

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.