Du er nå inne i SAMKOS WEB-portal, versjon 2.0. Denne versjon knytter deg opp mot Tietoevry som er Bodø Kommunes nye driftsleverandør.

Melde feil

Melde feil på programvare, tilganger, nettverk, teknisk utstyr (PC, printer etc.)

Helpdesk er kontaktpunkt for alle saker som angår den daglige driften av kommunens IKT-systemer.

Helpdesk kan kontaktes via e-post til helpdesk@bodo.kommune.no eller på telefon 75 55 50 75.