Du er nå inne i den nye versjonen av SAMKOS WEB-portal, versjon 1.1.   Digitaliserings- og IKT-kontoret minner om at denne løsningen også er tilgjengelig på mobil og nettbrett.

Melde feil

Melde feil på programvare, tilganger, nettverk, teknisk utstyr (PC, printer etc.)

Helpdesk er kontaktpunkt for alle saker som angår den daglige driften av kommunens IKT-systemer.

Helpdesk kan kontaktes via e-post til helpdesk@bodo.kommune.no eller på telefon 75 55 50 75.

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.