Du er nå inne i den nye versjonen av SAMKOS WEB-portal, versjon 1.1.   Digitaliserings- og IKT-kontoret minner om at denne løsningen også er tilgjengelig på mobil og nettbrett.

Fremdriftsplan

Her er en kort fremdriftsplan på aktiviteter i forbindelse med at IKT-drift flyttes til Bodø kommune.

Det gjøres oppmerksom på at planen oppdateres fortløpende, og tidspunkt/periode endres dersom det fremkommer nye behov.

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.