Du er nå inne i den nye versjonen av SAMKOS WEB-portal, versjon 1.1.   Digitaliserings- og IKT-kontoret minner om at denne løsningen også er tilgjengelig på mobil og nettbrett.

Kontakt oss

Helpdesk er kontaktpunkt for alle saker som angår den daglige driften av kommunens it-systemer.

Helpdesk kan kontaktes via e-post til helpdesk@bodo.kommune.no eller på telefon via internnummer 5075.

Har du tilbakemeldinger til SAMKOS WEB-portal, kan du sende dem inn under.

Tilbakemeldinger






    Personvern­vilkår

    På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.