Du er nå inne i den nye versjonen av SAMKOS WEB-portal, versjon 1.1.   Digitaliserings- og IKT-kontoret minner om at denne løsningen også er tilgjengelig på mobil og nettbrett.

Tilgang til e-post

Her finner du din e-post.

E-post og office-programvare finner du via en nettleser på nettstedet www.office.com. I tillegg kan man legge inn e-post på mobil eller nettbrett.

  1. Gå inn på nettsiden www.office.com
  2. Logg inn med ditt brukernavn fornavn.etternavn@hamaroy.kommune.no og passord.

Mer informasjon:

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.