Sikker utskrift

På enkelte kopimaskiner/skrivere vil man kunne bruke sikker utskrift.

På din Hamarøy kommune PC vil du kunne velge printeren Sikker utskrift på HKFIL02. Deretter går du til en av skriverne nevnt nedenfor, og logger deg på med din brikke/adgangskort, og får ut dine utskrifter.
(Denne veiledningen gjelder ikke for lærere og elever)

Første gangs utskrift, krever at du registrerer brikke/adgangskort på en av disse skriverne.

Oppskrift følger nedenfor:

Sveip brikke/kort over kortleser.
Skjerm for registering av kort vil da vises.
Skriv inn ditt brukernavn og passord som du bruker når du logger inn på PC, eks. ola.nordmann eller det kan være i en kortform: olanor (dette kan variere).

Velg logg inn, og ditt kort er nå registrert, og du er klar for å sende utskrift til felles utskriftskø som heter Sikker utskrift på HKFIL02 (sett den gjerne som standardskriver under enheter og skrivere).

Dine utskriftsjobber vil vises som en liste, og du trykker bare på Skriv ut + slett for å starte dine utskrifter.

Alle jobber sendes som standard i sort/hvitt men du kan enkelt endre på PC når du skal skrive ut.

For skanning til e-post trykker du bare på Skann og send og Skann til meg selv. Så vil skannet bli sendt til din e-post.