Du er nå inne i SAMKOS WEB-portal, versjon 2.0. Denne versjon knytter deg opp mot Tietoevry som er Bodø Kommunes nye driftsleverandør.

Samtykke til re-tanking av din PC

Informasjon og samtykke for re-tanking av PC.

Hva betyr dette for meg?

Re-tanking

 • Å re-tanke en PC innebærer å sette opp PC-en på nytt med Bodø kommunes programvare.
 • Når du re-tanker en PC slettes alt av filer som er lagret på selve PC-en! Det betyr at bilder, dokumenter, programmer og alt annet slettes i prosessen. Og alt settes opp på nytt med riktige programmer installert.
 • Du skal kun tanke en PC etter beskjed fra IKT om dette!
 • Se nederst for samtykkeskjema, og for mer opplæring.

Flytte innhold fra PC

 • Du som ansatt må derfor forsikre deg om at dersom du har filer og mapper lagret lokalt på PC-en (C:) så må disse flyttes til ditt hjemmeområde på server i Hamarøy, ofte er dette (H:) – område i filbehandler.
 • Dersom du ikke har et eget hjemmeområde, så kan man benytte en skyløsning. Her anbefales at du da benytter ditt OneDrive-område som du har i Hamarøy. Når vi gjennomfører flytting, vil dette bli migrert til et nytt OneDrive-område i Bodø kommunes løsning, og du vil finne dine filer og mapper der.

OneDrive i Bodø kommune

 1. Når du får beskjed om det, så kan du gå inn, enten på PC som er re-tanket, eller på nettsiden www.office.com
 2. Logg inn med ditt brukernavn fornavn.mellomnavn.etternavn@hamaroy.kommune.no og passord, dersom dette ikke fungerer kan det hende at din konto bruker formen fornavn.etternavn@hamaroy.kommune.no.
 3. Klikk på OneDrive i venstremenyen.
  • Du vil også finne OneDrive som et lite program på PC-en, som kan finnes som en snarvei i filbehandler til mappe for OneDrive. Alt som legges her synkroniseres automatisk til ditt OneDrive-område på nett.

Lær mer om OneDrive

Samtykke

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.