Programpakke for Office365

Slik finner du Word, Excel, PowerPoint, Outlook og mye mer.

Hvor du finner Office-pakken er styrt ut fra hvilken lisens som er tildelt deg.

Grunnlisensen for Office365 er bygd opp slik at man ikke lengre skal benytte seg av skrivebordsprogrammene, men at man nå finner alle Office-produktene i nettleseren.

1. Gå inn på nettsiden www.office.com
  2. Logg inn med ditt brukernavn fornavn.etternavn@hamaroy.kommune.no og passord.

Dersom man har grunnlisens (Office 365 E1), og skal endre Office-filer, så må disse først lastes opp i enhetens/avdelingens Teams, eller i OneDrive, og åpnes/redigeres derfra.
Dersom dokumenter inneholder personsensitiv data, så skal dette lagres og behandles i respektive fagsystemer, og ikke i verken filområder på server, Teams eller OneDrive.

For ansatte som har behov for å ha Office-programmene, f. eks. Word og Excel installert på PC-en, pga. at man jobber med mer avanserte funksjoner enn det man kan finne i nettleser-utgaven, så kan man få tildelt en mer utvidet lisens (Office 365 E3), noe som også medfører en høyere kostnad.

Dersom man har behov for en utvidet lisens, så kan man ta kontakt med sin nærmeste leder.

Mer info: