Oppdatering til Windows 11 for skolene

Fra 1. juni vil alle PC-er på skolene (elever og lærere) bli oppdaterte til Windows 11.

Etter at en rekke PC-er er testet en lengre tid, ønsker vi nå å oppdatere PC-ene for alle elever og lærere i Hábmera suohkan – Hamarøy kommune.

(C) The Verge

Dette vil foregå automatisk fra og med 1. juni, der det puljevis vil foregå oppdatering, der vi tar sikte på at de siste skal være ferdig oppdaterte 13. august.

Her kan du lese mer: