Du er nå inne i SAMKOS WEB-portal, versjon 2.0. Denne versjon knytter deg opp mot Tietoevry som er Bodø Kommunes nye driftsleverandør.

Brukerstøtte

Hvordan få brukerstøtte på programvare, tilganger, nettverk, teknisk utstyr (PC, printer etc.)

For ansatte i Hábmera suohkan – Hamarøy kommune, så skal alle henvendelser for brukerstøtte IKT/HelpDesk sendes ikt@hamaroy.kommune.no.

Dersom det er fagsystemer, så er det også mulig å ta kontakt med fagsystem-leverandørene for brukerstøtte, dette er det noe systemansvarlige kan gi info om.

Dersom det gjelder bestilling av brukerkonto, PC, utskrift, andre innkjøp og anskaffelser, så kan dette gjøres ved å sende e-post.
Bestilling av telefon kan man utføre selv her: https://mport.no

Man kan også ta kontakt med systemansvarlig dersom det gjelder et fagsystem, og resetting av passord i fagsystem.