Kvalitetssystemet Compilo

Compilo er Hábmera suohkan - Hamarøy kommune sitt kvalitet- og avvikssystem. Her finn du som ansatt alle rutiner, reglement, handbøker, skjema og planar som du har behov for å kjenne til i jobben din.

Når du skal logge deg, så gjøres dette med din @hamaroy.kommune.no e-postadresse og passord. Dersom du er innlogget i f.eks. Outlook, så vil du slippe å måtte logge inn i Compilo.

For å komme til Compilo:

Det anbefales å ta nettkurset for Compilo, dette kan gjøres her (Husk å logge inn slik at kompetansen dokumenteres).

Bruke Compilo som app på mobiltelefon (iPhone eller iPad):

• Gå inn på Compilo med nettleseren Safari, trykker du på  og trykker deretter på «Legg til på Hjem-skjermen». Symbolet vises kun på enheten du legger det til på.
  • For Android-telefon, se her.