Du er nå inne i SAMKOS WEB-portal, versjon 2.0. Denne versjon knytter deg opp mot Tietoevry som er Bodø Kommunes nye driftsleverandør.

Kurs og kompetanseportal

Alle ansatte, og forsåvidt øvrig befolkning i Norge, kan ta i bruk KS Læring. Dette er en gratis e-læringsportal for kommuner og fylkeskommuner. Her finner man kurs og andre kompetansetiltak laget for og med offentlig sektor.

  1. For å logger du deg inn i KS læring, så går man inn på nettsiden https://www.kslaring.no
  2. Her kan man opprette en profil, og logge inn med ID-porten og BankID.
  3. VIKTIG – Når man gjennomfører kurs og opplæring, så vil dette dokumenteres på din profil, som du finner øverst til høyre, klikk på Karakter. Denne kan du ta utskrift av, og legge ved en CV for dokumentasjon på formell opplæring via KS. For medarbeidere som allerede har opparbeidet seg erfaring på ulike fagområder, så kan dette nå dokumenteres ved at man hurtig kan ta kurset, og dette da vil bli dokumentert i profilen.

Tips:

  • Se kursene som er merket som tilbyder Staten eller Samarbeid
  • Eller se på kurs og opplæring som har som målgruppe for deg som enten er Ansatt (7005), Folkevalgt (93), Frivillig (22), Innleide (14), Leder (4973), Lærling (346), Nyansatt (900), Tillitsvalgt (418) eller Verneombud (589).
  • Tips og funksjonalitet i KS-læring
  • Vanlige spørsmål

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.