Du er nå inne i SAMKOS WEB-portal, versjon 2.0. Denne versjon knytter deg opp mot Tietoevry som er Bodø Kommunes nye driftsleverandør.

Kartlegging av PC-er i Hamarøy

I forbindelse med flytting av IKT-drift til Bodø kommune de neste ukene, gjennomføres snarest en kartlegging av PC-modeller for planlegging om hvilke PC-er som skal byttes ut eller oppgraderes.

Alle avdelinger, enheter og ansatte må registrere sine PC-er, dette gjelder både kontor-PC-er og bærbare PC-er (Også om du har flere PC-er, da noen har både en kontor-PC og en bærbar-PC).
Dette gjelder ikke elever og lærere på skolene, kun merkantile/administrasjons PC-er på skolene.

Hvilken PC-modell man har, står som regel på siden, under eller foran på PC-en. Dersom din PC-modell ikke står i listen, skriv den inn i nederste feltet.

Kartleggingen gjøres i dette skjemaet!

Når du har registrert en PC, lim/fest en gul Post-It-lapp på denne, slik at vi forhindrer at en PC registreres flere ganger. (evt. noter «reg» på lappen).

Ledere bes om å ta ansvar for at dette blir gjennomført ute på sine avdelinger/enheter!

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.