Etablering av brukerkonto

Brukerkonto opprettes automatisk for nye ansatte når arbeidsavtale er registrert i Visma HRM og ansettelsesdato er nådd.

Nærmeste leder eller en HR-person på vegne av leder fyller ut en arbeidsavtale.

Arbeidsavtalen signeres av leder og den ansatte, attesteres og sendes til arkiv.  Avtalen sendes deretter til registrering hos HR/Lønn.

Først etter arbeidsavtalen er registrert hos HR/Lønn og ansettelsesdato er nådd blir brukerkonto opprettet. Konto blir opprettet inntil 7 dager før ansettelsesdato, dersom data blir lagt inn i HRM.

Leder vil få tilbakemelding om brukerident og passord.

Brukerkonto sperres automatisk når arbeidsforholdet avsluttes, og nærmeste leder i hht. HRM, vil bli varslet på E-post.