Bestille tilganger til nye ansatte

Bestille tilgang til basisprogram og fagsystemer til nye ansatte. Skjema som det her pekes til, er ennå ikke erstattet i denne løsningen. Skjema er basert på temmelig gammel teknologi, og er derfor ikke oppdatert til dagens systemportefølje. Det anbefales derfor foreløpig å benytte E-post for å bestille tilgang til flere systemer for nyansatt bruker.