Du er nå inne i den nye versjonen av SAMKOS WEB-portal, versjon 1.1.   Digitaliserings- og IKT-kontoret minner om at denne løsningen også er tilgjengelig på mobil og nettbrett.

Bestille annet IKT-utstyr

Bestille standard IKT-utstyr i henhold til avtalt sortiment. Gjelder bærbar og stasjonær PC, hodesett, docking og lignende tilleggsutstyr som er nødvendig eller ønskelig til PC levert av Bodø kommune.

Gå til side

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.