Du er nå inne i SAMKOS WEB-portal, versjon 2.0. Denne versjon knytter deg opp mot Tietoevry som er Bodø Kommunes nye driftsleverandør.

Selvbetjent gjestenett i Bodø kommune.

Bodø kommune gjør nå gjestenettet selvbetjent. Dette betyr at du som ansatt ikke trenger å generere gjestekonto til besøkende.

1. Din gjest velger «BodøKommune-Gjest» som vises i oversikten over tilgjengelige nett på din PC, nettbrett eller mobil.

2. Din gjest kan selv koble seg på nettet «BodoKommune – gjest», og må her legge inn mobilnummer for å godkjennes bruk av nettet.

3. Løsningen er implementeres på alle lokasjoner i Bodø Kommune, Røst Kommune og Rødøy Kommune.