Du er nå inne i den nye versjonen av SAMKOS WEB-portal, versjon 1.1.   Digitaliserings- og IKT-kontoret minner om at denne løsningen også er tilgjengelig på mobil og nettbrett.

Bestille gjestekonto for trådløsnett.

Bestille gjestekonto for trådløsnett. Konto for å benytte trådløst nettverk som gjest, bestilles/opprettes fra snarvei på skrivebordet. Wifi Gjest V1, eller Wifi Gjest V2, alt avhengig av hvor i organisasjonen du befinner deg. En av disse snarveien finner du på ditt skrivebord.

 

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.