Du er nå inne i SAMKOS WEB-portal, versjon 2.0. Denne versjon knytter deg opp mot Tietoevry som er Bodø Kommunes nye driftsleverandør.

Publisert 13. november

TietoEvry overtar driften av kommunens IKT-plattform

– hva betyr dette for deg?

I forbindelse med at TietoEvry overtar driften av kommunens IKT-plattform så vil det publiseres en rekke artikler på Solsia/SAMKOS. Artiklene vil fokusere på hvilke endringer som vil påvirke dere som brukere av kommunens IKT-løsninger og hvordan dere skal forholde dere.

Målsettingen er at overgangen skal skje nærmest sømløs – altså at dere som brukere i svært liten grad blir berørt. Når det er sagt, så må dere være forberedt på at det kan bli noe «rusk i maskineriet» i overgangsfasen.

Etter at TietoEvry har overtatt all driften slik den er i dag så vil det gjennomføres et nytt prosjekt som skal løfte hele kommunens IKT-plattform ut i skyen som det så fint heter. Det vil komme en egen artikkelserien angående dette over nyåret en gang.

Så hold øyne og ører åpne for å få med dere hva som skjer 😊.

Frode Nilsen
Digitaliserings- og IKT-sjef
Digitaliserings- og IKT kontoret

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.