Du er nå inne i SAMKOS WEB-portal, versjon 2.0. Denne versjon knytter deg opp mot Tietoevry som er Bodø Kommunes nye driftsleverandør.

Publisert 20. juni

Skal du utenlands i sommer og har planer om litt jobbing samtidig?

Innledningsvis presiseres at ferie er ferie og det er viktig at både medarbeidere og ledere benytter anledningen til å slappe av og lade batteriene til høstens strabaser!

Imidlertid er det av og til slik at det er nødvendig å gjøre en liten innsats i ferien. Grunnet trusselsituasjonen er det i utgangspunktet blokkert for muligheten til utenlands jobbing. Hvis du har behov for å jobbe utenlands fra må det søkes om å få tilgang til kommunens løsninger. Søknad vil i de fleste tilfeller innfris – Bodø kommune følger i all hovedsak nasjonale anbefalinger.

Søknad om tilgang fra utlandet sendes: Bjorn.Inge.Furunes@bodo.kommune.no

Søknaden skal inneholde:

  • Land
  • Periode for opphold i landet (skal dere være i flere land trenger vi perioden for hvert enkelt land)

Ellers anmodes dere om å være aktsom når dere jobber fra utlandet. Gode tips finner dere eksempelvis her: https://nettvett.no/sikkerhet-pa-reise-i-utlandet/

God ferie!

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.