Du er nå inne i SAMKOS WEB-portal, versjon 2.0. Denne versjon knytter deg opp mot Tietoevry som er Bodø Kommunes nye driftsleverandør.

Publisert 3. april

Rett over påske flyttes de siste medarbeiderne over på Office 365

Digitaliserings- og IKT kontoret starter nå opp jobben med å migrere det som gjenstår av kontoer på gammel e-post og office løsning.

Jobben starter uken etter påske og vil pågå i om lag 6 uker. Det tar såpass lang tid da det er store volumer av data som skal overføres og det må gjøres på tidspunkter som sikrer at den daglige tjenesteproduksjonen går upåvirket.

For ansatte som allerede er kommet over på Office365 blir det ingen endringer, men for ansatte som ikke er flyttet ennå vil de motta mail med litt info om prosessen etterhvert som de blir klargjort for migrering.

Migreringen skal ikke påvirke noe annet enn at man etter migrering er fullført finner office applikasjonene inkludert outlook i nettleser gjennom nettstedet www.office.com. I tillegg vil de fleste måtte legge inn mailen på mobil på nytt igjen om de ønsker å ha den der.

Vi vil også i denne perioden forsøke å kjøre noen webinarer gjennom Teams Live der vi går gjennom noe av det som er nytt. Da kan de som har interesse av dette delta. Mer info om dette kommer på Solsia og Samkos etterhvert som vi får avklart det.

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.