Du er nå inne i SAMKOS WEB-portal, versjon 2.0. Denne versjon knytter deg opp mot Tietoevry som er Bodø Kommunes nye driftsleverandør.

Publisert 16. november

Ny driftsleverandør for IKT – info om endringer for Bodø, Røst og Rødøy kommune

– hva betyr dette for deg?

 TietoEvry overtar driften av kommunens IKT-plattform i henhold til nytt anbud. Her kommer litt info om hva dette innebærer for Bodø, Røst og Rødøy Kommune.
Endringen innebærer ikke at systemer flyttes, men at TietoEvrys verktøy for overvåking av drift installeres på infrastruktur og systemer. Endring gjøres puljevis i de neste ukene. Systemer som er skyløsninger vil i liten grad bli berørt.

Når det gjelder info nedenfor, så vil informasjon bli oppdatert fortløpende, og det kan bli endringer i dato og tid!

Brukerstøtte

(info sist endret 16.11, kl. 23:00)
Mandag 21. november kl. 07:00 blir Helpdesk overført til TietoEvry.
Kontaktpunktene vil være de samme:
– Samkos.no

Telefon: 75 55 50 75

– E-posthelpdesk@bodo.kommune.no

*******************

Infrastruktur i Bodø, Røst og Rødøy

(info sist endret 15.11, kl. 23:00)
I perioden tirsdag 22 november fra kl 08:00 og til onsdag 23. november kl. 17:00 endres drift av infrastruktur fra Atea til TietoEvry (nettverk, VPN, brannvegg, BKAD etc.). Endring av drift for infrastruktur skal i utgangspunktet ikke påvirke brukere og systemer.

*******************

Bodø, Røst og Rødøy servere

(info sist endret 22.11, kl. 14:40)
Fredag 25. november kl. 08:00 og fram til Kl 13:30 endres drift av servere til Elements. Systemet vil være utilgjengelig i denne perioden.

Fredag 25. November kl 12:00 og fram til kl 15:30 endres drift av servere til Visma Enterpris. Systemet vil være utilgjengelig i denne perioden.

Tirsdag 6 desember fra kl 15:30 til 7 desember kl 02:00 vil driften av servere til Gerica flyttes til Tieto. Systemet vil være utilgjengelig i denne perioden.

Fra mandag 28 november og t o m 8 desember vil driften av servere for resten av systemene flyttes til Tieto. I utgangspunktet vil nedetid bli kortvarig, på rundt én time, men det er lagt inn i planene fra én til tre timer dersom det oppstår komplikasjoner og endringene må reverseres.

Det vil bli lagt detaljert oversikt på SAMKOS.no over tidspunkt for øvrige systemer.

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.