Du er nå inne i SAMKOS WEB-portal, versjon 2.0. Denne versjon knytter deg opp mot Tietoevry som er Bodø Kommunes nye driftsleverandør.

Hjemmekontorløsningen kan fremdeles oppleves ustabil.

Uregelmessig oppetid 29/03/2020 — 30/03/2020

Det er fremdeles problem med hjemmekontorløsningen til Bodø kommune.  Det er meldt inn flere saker til helpdesk og Atea jobber med feilsøking.  Feilen følges opp som en kritisk feil med høyeste prioritet for å få komme tilbake til normal drift.  Det forventes ustabilitet til løsning er funnet.

Vi har for tiden flere forskjellige tilkoblingsmetoder for hjemmekontor til de ansattes bærbare maskiner:

      1. Direct Access – Egenskap installert på den enkelte kommunale PC.  Denne er ikke bygget for det store trykket vi opplever nå, og brukerne vil gradvis bli flyttet til en av de to neste løsningene (2, eller 3)
      2. Any Connect VPN-klient
      3. Always On VPN

Vi håper å få etablert en mer automatisert overgang til løsning 2, eller 3, men vil inntil videre foreta en prioritert flytting av enkeltbrukere, og disse vil bli oppringt fra Ateas telefon 03060. Så dersom du ønsker en bedre løsning for ditt hjemmekontor, bør du svare på denne telefonen.

 

 

Personvern­vilkår

På våre sider bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en god brukeropplevelse og relevant innhold. Ved å trykke "godta" godtar du våre personvernvilkår og bruk av slike teknologier.